Sunday, April 22, 2007

The Earthbound










(photos από το live τους στο Jazz Upstairs - bar Guru bar, 20/4)

Αν το να ακούς τη μουσική των Earthbound είναι μια μαγική ''ταξιδιωτική'' απόλαυση, το να τους δεις να παίζουν live είναι πραγματικά μια συγκλονιστική εμπειρία και μια τέτοια ζήσαμε προχθές στο Jazz Upstairs.
Oι Earthbound στην ουσία είναι η πρώτη super band ή all star band στην Ελλάδα και αυτό αποδεικνύεται από το background των μουσικών που το αποτελούν.
Δημιουργήθηκαν το 1998 από πρώην μέλη των LAST DRIVE (το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ελληνικό γκρουπ όλων των εποχών), ROCKIN' BONES, HONEYDIVE, ENGINE V.
Kαθοδηγούμενοι (σιωπηλά και δικαιωματικά) από τον Alex K (Αλέξης Καλοφωλιάς), την πιο χαρισματική φιγούρα της εδώ underground σκηνής, οι Earthbound είναι ένα μίγμα πραγματικά μεγάλων μουσικών!
Στις πάνω από 2 ώρες που διήρκεσε το live τους, έπαιξαν ένα μεγάλο μέρος από τα 3 τους albums (The earthbound -2000, Stakaman - 2001, Brotherhood of the dog - 2004), ενώ ειδικά στο δεύτερο μέρος, μετέτρεψαν το live σε πάρτυ με τις διασκευές τους (ακόμα και Kyuss).
Eκτός Earthbound, μπορείτε να τους ''συναντήσετε'' ατομικά σε soundtracks, παραγωγή albums, μουσική για θεατρικές παραστάσεις και διαφημιστικά, μεταφράσεις βιβλίων και επιμέλεια εκδόσεων, dj-sets και φυσικά στις μπάντες Last Drive που επανασυνδέθηκαν πρόσφατα μετά από 14 χρόνια (Alex K, Θάνος Αμοργινός), Rockin' Bones (Babi Bone, Spyros D), Engine V (Πάνος Τομαράς).

Περισσότερα:
www.theearthbound.com
www.myspace.com/theearthbounband


Thursday, April 19, 2007

Tuesday, April 17, 2007

Thursday, April 12, 2007

The art is out there!




A place to be: Cherry bar


Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφικής ομάδας Ashinart




Ευχαριστώ όλους τους φίλους που ήρθαν στα εγκαίνια της έκθεσης μας στο Ashinart, το βράδυ της Μ. Τρίτης. Thanks και για την παρέα, περάσαμε πολύ καλά.
Η έκθεση συνεχίζεται μέχρι τις 17 Απριλίου, στο χώρο του Ashinart, Καρέα 11, Μετς.
Ώρες: 18:00 - 22:00, ελεύθερη είσοδος


Wednesday, April 4, 2007

Film










(photos από το live τους στο Soul stereo, 29/3)

Οι Film μας απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι παραμένουν το μεγαλύτερο ελληνικό group των τελευταίων χρόνων. Ότι σπουδαιότερο έχει να επιδείξει η εδώ ανεξάρτητη σκηνή, η οποία πηγαίνει απ'το καλό στο καλύτερο και η οποία αρχίζει να ξεφεύγει από τα μπαρουτοκαπνισμένα υπόγεια σαρδελοποίησης προηγούμενων ετών και να ανοίγεται προς μεγαλύτερα stages, αλλά και προς το εξωτερικό.
Την προηγούμενη Πέμπτη, στο Soul stereo, οι Film ήταν καλεσμένοι για να κλείσουν μια ακόμα βραδυά Coca cola Soundwave, στην οποία προηγουμένως έπαιξαν οι Cyanna και οι Gad.
Mε αυτό τους το live όμως έκλεισαν και την περιοδεία τους για την προώθηση του δεύτερου τους album ''Angel B" που ξεκίνησε μήνες πριν, στην οποία εμφανίστηκαν μεταξύ άλλων και σε Αγγλία, Ολλανδία, Γερμανία, Ελβετία και Ισπανία.
Απίστευτη ενέργεια πάνω στη σκηνή και με μια πραγματικά χαρισματική performer (Ελένη Τζαβάρα).

Περισσότερα για τους Film:
www.myspace.com/filmgreece
www.filmband.gr


Give me a chance to become a kid again